Film

FILM FRA EURODOK: THE SARNOS - A LIFE IN DIRTY MOVIES

Historien om "The Ingmar Bergman of 42. Street", den amerikanske mykpornoregissøren og filmkongen Joe Sarno og hans kone Peggy

Cinemateket USF
lørdag 29. mars kl. 21.15
søndag 30. mars kl. 19.15
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning

Joe Sarno var en av pionerene i den såkalte sexploitation-sjangeren, og vekslet mellom å lage film i USA og i Sverige. I den svenske filmhistorien står han bak «klassikere» som Inga aka Jag – en oskuld, Kvinnolek, Kärleksön og Fäbodjäntan, og i den amerikanske har han fått stadig mer anerkjennelse som en av kultfilmregissørene som faktisk kunne sies å ha en kunstnerisk signatur.

«Wiktor Ericsson har funnet en sann historie som er minst like fascinerende som den om «Sugar Man» Rodriguez. Han fokuserer, intimt og ypperlig, på Joe og Peggys liv sammen, som et lidenskapelig cineastpar fra en æra som ville ta et oppgjør med seksuelle tabuer, og som investerte all sin kreativitet i en bransje som man lett kan kalle grisete.» – Svenska Dagbladet ,Terningkast 5.

CiO

Andre filmer fra Eurodok:

Jag stannar tiden - publikumsvinneren fra TIFF

The Sarnos - A life in dirty movies

Alphabet - Erwin Vagerhofer


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.