Film

FILM FRA EURODOK: ALPHABET

Hvilke konsekvenser har dagens strømlinjede og konkurransepregede undervisningsmodeller?

Cinemateket USF
Lørdag 29. mars kl. 19.00
Søndag 30. mars kl. 17.00
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning.

Hva er det dagens utdanningssystem gjør med våre barn? Moderne kunnskapsmålinger som PISA og lederutviklingskonkurranser skaper noen få vinnere og en slagmark av tapere. Selvmordsstatistikkene skyter i været og kreativiteten daler. Er det slik vi vil ha det?

Regissør Erwin Wagenhofer dykker uredd ned i denne materien og besøker skoler i Kina, franske kunstnere som er spesialisert i barns kreativitet, tyske personalkonsulenter og mange andre med egne innfallsvinkler til saken.

En dypt tankevekkende film om noen strukturelle mønstre som begynner å bli så sterkt etablert, at de ikke lenger er gjenstand for debatt.

CiO

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.