Cinemateket

En fullt utstyrt 92 seters kinosal, også velegnet til konferanser og møter der levende bilder skal vises.

Kinosalen kan imøtekomme de fleste tekniske krav. Alle filmformater og de fleste videoformater kan vises, og det er mulig å få profesjonell assistanse for å gjennomføre arrangementene på en best mulig måte.

Cinemateket USF har investert i nytt utstyr. Salen har nå verdens beste digitalkinoprojektor stående klar til tjeneste, en projektor som leverer fire ganger så høy billedoppløsning som alle andre eksisterende D-kinoprojektorer. Lydsystemet er også fullstendig oppgradert, noe som gjør salens digitale lyd- og bildesystem til det beste som er å få tak i.

Om det gjelder prøvevisning av en kommende kinofilm eller TV-produksjon, om man vil holde foredrag og presentasjoner av høy kvalitet, eller om man vil leie en kinosal og vise en blu-ray-film til vennene sine, så står kinosalen, en tekniker og altså verdens beste digitalfremviser klar til disposisjon.

Det er også mulighet for oppkobling til PC/Mac både fra scene og maskinrom. Det samme gjelder de fleste videoformater. Salen har også 8 megabits trådet og tråløst internett fra scene dersom man ønsker å bruke internett koblet opp mot videoprojektor.

Cinemateket USF er en sal egnet til mer enn å vise film i. Skal du avholde et seminar, arrangere en konferanse eller holde foredrag, blir alle tekniske forberedelser tatt hånd om.

Se informasjon om priser og teknikk på Cinemateket USFs egen nettside.

Ta direkte kontakt med Cinematekets administrasjon for leie av kinosalen, tlf. 55 31 85 80 eller send en mail til sigurd@cinemateket-usf.no