Film

UNGFILMFESTIVALEN: WORKSHOP OM DOKUMENTARFILM MED ØYVIND SANDBERG

Komplett doku-input på Cinemateket USF med Sandbergs "Folk ved fjorden" og den aktuelle "Stunden kommer kanskje aldri tilbake"

INFORMASJON FRA UNGFILM:

Dokumentarfilmworkshop med den nylig Amandaprisbelønte regissøren Øyvind Sandberg, som har tatt hele Norge med storm med "Folk ved Fjorden" i år.

I tillegg til å gå nærmere inn på dokumentarfilmformatet, sannhetsgehaltet i dokumentarfilm og selve prosessen fra idé til ferdig produkt, vil Øyvind Sandberg vise den aktuelle "Folk ved Fjorden" og "Stunden kommer kanskje aldri tilbake".

En unik sjanse til å høre Sandberg fortelle om alt fra research, filmopptak, finansiering, klipp, musikk, lansering, premiere, filmpriser- og ellers alt folket i salen vil spørre om, i tillegg til dokumentarfilmproduksjon og dokumentarfilmformatet generelt sett, dokumentarfilm fra A til Å, rett og slett.

Workshopen vil foregå i kinosalen på USF Verftet og vi håper på en uhøytidelig økt med åpen dialog mellom Sandberg og deltagerene!

KOM KL. 13:00 PÅ SØNDAG, FOR FILMVISNINGER OG MØTE MED REGISSØREN BAK "FOLK VED FJORDEN"- FILMEN SOM HAR SATT REKORD PÅ BERGEN KINO, DER DEN FORTSATT BLIR VIST- 10 MÅNEDER ETTER PREMIEREN.

SE MER INFORMASJON PÅ UNGFILM SINE NETTSIDER.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.