Film

FILM: THE AMERICAN ASTRONAUT, REGI CORY MCABEE 2001

The American Astronaut. Regi: Cory McAbee, USA, 2001. Manus: Cory McAbee. Foto: W. Mott Hupfel III. Musikk: The Billy Nayer Show. . Medv: Cory McAbee, Rocco Sisto, Annie Golden, James Ransone, Bill Buell. Engelsk tale, utekstet. 35mm, s/hv, 1t 31min.

THE AMERICAN ASTRONAUT
The American Astronaut er skrevet og regissert av multikunstneren Cory McAbee, som også spiller tittelrollen. En gang i framtiden er verdensrommet befolket av sølvgravere, cowboyer og rompirater. Dette er tøffe menn som tygger tobakk og henger på røykfylte salooner. Når de ikke slåss eller er på lykkejakt, får de tida til å gå ved hjelp av dansekonkurranser. En dag treffer Sam en kompis som har klekket ut en plan for å skaffe noen lettjente romdollars: Kongen av kvinneplaneten Venus er død, og sirenene trenger en ny mann for å tilfredsstille dem. De er villige til å betale gode penger til den som klarer å bringe dem den rette mannen.

Planeten Jupiter har vært uten kvinner i nesten 100 år. Det eneste som får de hardt prøvede arbeiderne til å holde ut, er et show der "The Boy Who Actually Saw a Woman's Breast" beskriver hvordan et kvinnebryst ser ut. Det blir snart klart for Samuel at dette er gutten sirenene må ha. Han begir seg ut i mørket med sitt dampdrevne romskip, men kommer han til å overleve møtet med onde Professor Heiss? Hva feiler det de gamle syngende sølvgraverne som bor i en diger låve midt i verdensrommet? Og er "The Girl With the Vagina Made of Glass" virkelig så skjør som alle skal ha det til? American Astronaut er sci-fi-western-rockeopera av ypperste klasse.

red.

Billett kr 80
Medlemsbillett kr 40
Medlemsskap kr 100

Billettsalg i døren

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.