Film

FILM: DET BESTE FRA KORTFILMFESTIVALEN I GRIMSTAD

Cinemateket USF tirsdag 22. juni 2010 kl. 19:00 Cinemateket USF tirsdag 22. juni 2010 kl. 21:00

I år går Kortfilmfestivalen i Grimstad av stabelen for 33. gang, i perioden 16. - 21. juni. Utenom det fyldige norske hovedprogrammet presenterer festivalen både internasjonale kortfilmer og lengre dokumentarer ved siden av vidtfavnende spesialprogrammer.

Kortfilmfestivalen er en viktig debutarena for mange unge filmskapere i Norge, og for de etablerte filmskaperne kanskje det viktigste visningsstedet for den frie og uavhengige norske filmen.

Cinemateket USF har nok en gang gleden av å by på godbitene fra årets festival. Vår utsendte medarbeider vil sette sammen to forskjellige programmer som vil bli presentert denne kvelden. Så det er bare å stålsette seg til nesten tre timer med god, norsk kvalitetskortfilm!

Et mer utførlig program blir kunngjort på plakater, nyhetsbrev og nettsider når evenementet nærmer seg.

olep

Kortfilm fra Grimstad. Regi: Diverse regissører, Norge, 2009-2010. . Diverse formater, samlet spilletid ca. 1 t 30 min x 2.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.