Foredrag

Wolf Project - foredrag før forestillingen

Forfatter og ekspert på ekstremisme, Øyvind Strømmen, kaster lys over de mørke kreftene som lurer i vårt tilsynelatende velfungerende demokrati.
Lørdag 28. september
Cinemateket USF kl. 18.00
Gratis adgang

Før premieren av Wolf Project får vi besøk av Øyvind Strømmen, ekspert på ekstremisme og årets frilansjournalist i 2011. I sin bok "Det mørke nettet" sier han at "den ensomme ulven kommer fra en flokk". BIT Teatergarasjen  har bedt ham kaste lys over de mørke kreftene som lurer i skyggen av vårt tilsynelatende velbegrunnede demokrati.
Foredraget er en del av "Det det går i": høstens nysatsing på forhåndssnakk før utvalgte forestillinger.
Mer informasjon om danseforestillingen Wolf Project.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.