Konsert

Solveig Slettahjell

Solveig Slettahjell - vokal / Morten Qvenild - piano / Sjur Miljeteig - trompet / Mats Eilertsen - bass / Per Oddvar Johansen - trommer.

Etter en nydelig konsert på Nattjazz i fjor er en av Norges beste jazzvokalister tilbake i Sardinen. I fjor kom også debutplaten hennes Slow Motion Orchestra, som fikk en varm mottakelse. Platens innhold er bygget rundt standardlåter, gjort i egne vakre versjoner og med en slik kjærlighet til stoffet, at det er en plate som absolutt kan anbefales. Solveigs varme og lavmælte stemme kommer her virkelig i sitt rette element. Vi gleder oss til en aften med noen av verdens meste populære standardlåter, sunget av en stemme som varmer kropp og sjel.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.