Konsert

Fish

Tidligere Marillion-vokalist, Fish, skal fremføre mesterverket «Clutching at Straws» i Bergen! Det betyr obligatorisk fremmøte for fans av progrock!
Fish, eller Derek William Dick som han egentlig heter, forlot det velrennomerte progrockbandet Marillion på høyden av deres suksess i 1988 – kort tid etter at det ikoniske albumet «Clutching at Straws» havnet i platehyllene. Platen fulgte opp like viktige «Misplaced Childhood». Begge utgivelsene vil nok få en ekstra fyldig ramme når progrrock-sjangeren skal kronikeres.
 
Den skotske sangeren har hatt en lang karriere som soloartist etter han forlot Marillion. Nå har han bestemt seg for at det er en tid for alt. I 2020 har han bestemt seg for å legge opp. Men før det skal han gjøre en siste plate. «Weltschmerz» er er bebudet innen kort tid og på sin siste signingsferd skal Fish spille både «Clutching at Straws»  i sin helhet og materiale fra sin nye plate.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.