Konsert

Taake

20:15 - 20:50 Vinterbris 21:05 - 21:45 Orkan 22:15 - 23:45 Taake

2018 markerer Taakes 25-årsjubileum.
Bandet har siden oppstarten markert seg som en fanebærer for den tradisjonelle norske svartmetallen. Til forskjell fra flere andre viktige band i sjangeren, har Taake aldri vendt seg bort fra opphavet. 25 år etter oppstarten, og til tross for frontmann Hoests evne til å inkludere utradisjonelle elementer i musikken, holder Taake fortsatt ved hevd det som gjorde norsk black metal internasjonalt anerkjent på midten av nittitallet. Bandet er aktuelle med sitt syvende studioalbum.

Det nye albumet, Kong Vinter, balanserer hårfint mellom å være nyskapende og et kaldt gufs fra fortiden. Innspillingen viderefører bandets unike lydbilde og atmosfære og demonstrerer originaliteten og egenarten som har gjort Taake til ett av de ledende norske blackmetal-bandene.

Taake har i løpet av de siste ti årene blitt mer og mer aktive som liveband, og har hjemsøkt både de største metalfestivalene i Europa og de mørkeste avkrokene av Latinamerika. Taakeer viden kjent for å levere forrykende konserter anført av en fandenivoldsk kapellmester Hoest.

Med utsolgt releasekonsert på John Dee bak seg kommer Taake hjem til sitt ville vestland.

Taake webside

Taake på FB


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.