Kunst

Utstilling: Maria Øy Lojo - Stilleben no. 2

En serie romlige videoinstallsjoner som omhandler kroppslig sansing av rom og rommet kroppen sanser.

Arbeidene i utstillingen beveger seg også rundt temaer som biologisk arvet og kulturelt betinget bevegelse.

Hun presenterer menneskekroppen som museum for og konserverer av egen bevegelseshistorie. Hud utforskes som taktil sensor, grense og grensebryter, og rommet som levende organisme.

For prosjektet i Visningsrommet USF  vil arbeidet gjennomføres med deltakelse av lokale innbyggere i Bergen som imiterer positurer til avbildede mennesker og ikoner fra Vestlandets kunstarv (for eksempel ikoner fra Mariakirken eller portretter fra Rasmus Meyer’s samlinger).

Utstillingen er støttet  av Bek og Doppler

Maria Øy Lojo https://mariaoylojo.com/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.