Kunst

Utstilling: Hilde Skjeggestad - I sin rene alminnelighet

Billedkunst, malerier.

Hilde Skjeggestad er billedkunstner, og arbeider med maleri. Interesse for fargens turbulente status i kunsthistorien og fascinasjon for de tidsavhengige synsprosessene farge kan være opphav til, er et gjennomgående utgangspunkt. Arbeidet har gjennom årene tatt ulike former, fra omfattende rominstallasjoner, via hard-egde og geometri, til serier av lavkontrastert organisk maleri der hun går tett på materialet med et mål om å åpne og vise det fram i sin hverdagslighet og med sine kvaliteter.

I den nye utstillingen i Visningsrommet USF handler det om kompleksiteten i det enkle og nære.

Hilde Skjeggestad http://www.skjeggestad.org/

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.