Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Mette Edvardsen - Oslo

En flerstemt soloforestilling omtalt som både intelligent, underholdende og uforglemmelig. Ut i fra tanken om at koreografi er en måte å skrive på, komponerer Mette Edvardsen bilder, handlinger, fantasier og stemninger i tid og rom.

Publikum tas med i et undringsrom som åpner for både fornøyd fnising og filosofisk refleksjon. I en poetisk lek med språkets potensial og begrensninger er oslo like enkel som den er kompleks og brilliant.

Mette Edvardsen er en merkeskvinne innen feltet, og var den første dansekunstneren som ble tildelt den nasjonale Ibsenprisen. oslo ble nominert til kritikerprisen for dans i 2017, og har høstet lovsang fra publikum og kritikerstanden både nasjonalt og internasjonalt. Det nederlandske scenekunstmagasinet Metropolis M omtaler forestillingen som underlig komisk og dypt rørende, og kaller den et «world-class show».Les mer på facebookevent her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.