Konsert

Gogol Bordello

Denne gjengen gir oss en eklektisk og energisk miks av punkrock, balkansk folkemusikk, flamenco, reggae og dub. Umulig å stå i ro!

Bandets medlemmer har base i New York, men er en internasjonal og fargerik gjeng. De debuterte i 1999, og har gitt ut flere album – men det er på scenen de virkelig er i sitt ess – og deres formidable ryte som liveband har gjort dem til headlinere på store festivaler som Coachella og Glastonbury.

Facebookevent her


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.