Konsert

Tiesto

Stjerne DJ'en Tiesto er på Northern Lights Tour 2017 og kommer såklart til Bergen

Tiësto på eksklusiv Norgesturné! I januar 2018 kommer Tiësto tilbake til Norge med sin ”Tiësto Northern Lights Tour”.

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som “The greatest DJ of all time” av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ’er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival.

I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. Flere av verdens største artister, deriblant Kanye West, Katy Perry, Chainsmokers og John Legend, for å nevne noen få, har personlig kontaktet Tiësto i håp om å få en remix.

Tiësto har alltid hatt et nært fohold til Nord-Europa og stjerne-DJen ser frem til å komme tilbake etter hans forrige turné ble utsolgt på noen få timer. Denne gangen er det fem heldige byer i Norge som får oppleve legenden på nært hold. I tillegg legger han  turen innom Island og Reykjavik for å avslutte ”Northern Lights Tour” med stil i konserthuset Harpa.

Forsalg for medlemmer av arrangøren Bergen Live sitt nyhetsbrev starter torsdag 9. november kl. 10.00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.