Konsert

The Wombats

Gitarpopperne og livefavorittene The Wombats kommer tilbake til Bergen for å lufte gamle hits og sitt nye album

Gitarpopbandet The Wombats ble dannet i 2003. De fikk sitt store gjennombrudd i 2007 med albumet ”The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation”. Med hits som “Kill The Director,” “Let’s Dance To Joy Division”, “Backfire At The Disco” og “Moving To New York.” ble albumet en stor suksess.

Siden den gang har The Wombats vært et svært så populært innslag på festivaler og klubber verden over. I Bergen har de vært kun én gang - på Logen teater i 2015.

I februar er The Wombats igjen aktuelle med ny musikk. Da utkommer albumet “Beautiful People Will Ruin Your Life”, som vi allerede har fått en meget lovende smakebiter fra med singelen Lemon To A Knife Fight.

Facebookevent
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.