Konsert

The Game

20:00 Dørene åpner 20:30 Support 22:00 The Game

The Game har med seg sitt niende og siste album Westside Story, i tillegg til fullt band og mange andre gode og gamle hits som garantert vil styrke den gode stemningen. Man kan ikke la være å synge med når sanger som «Hate It or Love It» og «How We Do» kommer på anlegget.

Snart slipper The Game sitt niende album. Westside Story blir også hans siste langspiller, og The Game går ut med et smell for her er det gjester fra aller øverste hylle. Det blir beats by Dr. Dre og vokalbidrag fra blant andre Kendrick Lamar og Snoop Dogg. I anledning dette slippet legger The Game ut på sin aller siste turné.

I 2005 debuterte The Game med et brak og brakte Compton og vestkyst-rappen tilbake i rampelyset med det fantastiske albumet ”Documentary”, som inntok førsteplassen på Billboard lista og ble nominert til to Grammy priser. 10 år senere var han tilbake med en knallsterk oppfølger i form av dobbelalbumet ”Documentary 2 & 2.5 ” hvor han igjen fikk hjelp av Dr.Dre, og den imponerende gjestelisten inkluderte blant andre Kendrick Lamar, Drake, Snoop Dogg, Ice Cube, Nas, Lil Wayne og Ty Dolla $ign. Her på berget fikk selvsagt låta ”Magnus Carlsen” mye oppmerksomhet, men alle de 36 låtene holdt et skyhøyt nivå.

Fans av kvalitetsrap fra vestkysten kan gjøre seg klare for en kveld med et arsenal av nye hits, samt gamle og gode ”Hate it or Love it”, ”How we do”, ”My Life”, «Red Nation» og ”Dreams” for å nevne noen av klassikerne som blir servert på The Game sitt aller siste besøk i Norge.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.