Konsert

Laibach

Avantgarde, postpunk, noise, elektronika: totalkunst fra legendene i slovenske Laibach

35 år etter at de ble etablert i den jugoslaviske industribyen Trbovlje, er Laibach fortsatt det mest internasjonalt anerkjente bandet som har kommet ut av de tidligere kommunistiske landene i Øst-Europa. Stiftet i dødsåret til landets grunnlegger Tito, og med stigende kurve mot berømmelse samtidig som Jugoslavia gikk mot selvdestruksjon, kan Laibach få deg til å tenke, danse og marsjere til samme musikk.

Sommeren 2017 lanserte bandet sitt nye album «Also Sprach Zarathustra», som er en oppfølger til «SPECTRE» fra 2014. Musikken til det nye albumet ble opprinnelig laget til en teateroppsetning av «Thus Spoke Zarathustra» basert på Friedrich Nietzsche’s filosofiske novelle med samme navn. Albumet er en oppdatering av musikken Laibach lagde til stykket.

Laibach facebookevent

Laibach på facebook


 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.