Konsert

JANOVE

Rett over nyåret kommer nytt album og Janove legger ut på "Hengtmann tour 2018"

I februar 2017 slapp Janove sitt første norskspråklige soloalbum ”Artisten & Marlene”, og solgte ut påfølgende turné i rekordfart. Nå kommer nytt album og ny turné!

I disse dager runder Janove av sitt første år som soloartist med ny single og høstturné.  I året som har gått har Janove og bandet lært hverandre å kjenne godt. Nå er det en sammensveiset gjeng som skal ut på ny tur.

“Det har vært utrolig inspirerende og lærerikt å turnere med nytt band i år. I løpet av turnéåret har motivasjonen til å komponere mer vært på topp og jeg har fått dyrket de beste og mest særegne kvalitetene til hver av de fantastiske musikerne jeg har på lag. Det har vist seg at vi alle liker storslått og groovy rock og det nye showet kommer til å bære preg av dette.
Jeg gleder meg stort til å utvide både katalog og konserter med ny musikk og nytt show!”Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.