Konsert

Fever Ray

Fever Ray er tilbake og spiller for første gang i Bergen!

Spektakulære Fever Ray er tilbake! Mandag 2. april spiller legendariske Karin Dreijer Andersson sin første konsert i Bergen. Alle som har et forhold til Dreijer Andersson og Fever Ray vet at dét blir et show helt utenom det vanlige.

Karin Dreijer Andersson har hatt stor suksess som den ene halvdelen av den svenske elektronika duoen The Knife, og i 2009 slapp hun sitt selvtitulerte debutalbum under artistnavnet Fever Ray. Albumet var en stor suksess verden over, og her hjemme i Skandinavia.
I 2009 headlinet Fever Ray Øyafestivalen med en tåkedal av scenerøyk og blinkende lamper. Senere samme år spilte de sine avskjedskonserter. Konserten i Oslo måtte grunnet stor etterspørsel flyttes fra Rockefeller til Sentrum Scene.

Karin Dreijer Andersson er også godt kjentfor samarbeidet med den norske elektronikaduoen Röyksopp, hvor hun har bidratt med vokal på låtene «What Else Is There», «This Must Be It» og «Tricky Tricky».
Nå har Fever Ray hatt pause på lange 8 år, til fordel for album, turné og oppsetning av en darwinistisk miniopera med The Knife. Men denne høsten er hun tilbake. Først med singelen «To The Moon And Back» og deretter albumet ”Plunge”, som har fått fans og anmeldere ekstatiske.

Alle som har et forhold til Dreijer Andersson eller Fever Ray vet at dette blir et show helt utenom det vanlige. Vi gleder oss enormt.

Facebookevent


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.