Konsert

deLillos

Ett av Norges beste, viktigste og mest kjærkomne rockeband kommer tilbake til Bergen

Lars-Lillo Stenbergs deLillos har holdt det gående siden 1984. Og godt er det. Med en enorm mengde allsangvennlige hits har de vist seg som en av de fremste leverandørene av norsk rock de siste tre tiår. Deres lettere naive tekstunivers akkompagnert av livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, har gjort dette bandet til en kulturskatt i norsk musikk. 
Folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet. Og disse låtene er kun toppen av det isfjellet som utgjør Stenberg og cos albumkatalog.

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt to album, “Peiling på seiling” og “La oss ble fri for all nostalgi”. Begge utgivelser har mottatt strålende kritikker og singler fra begge albumene har blitt A-listet på P1. deLillos er et band som fortsatt holder koken, med andre ord. Vi gleder oss til konsert!

Facebookevent

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.