Konsert

Vazelina Bilopphøggers

Etter 37 år,17 utgivelser og 1 million solgte plater kommer go'bandet endelig til en klubbscene i Bergen
Bandet er ute på turné og fyrer løs med sin melodiøse heimstaddiktning i god stil. Bandet består av Kjetil Foseid, Jan Einar Johnsen, Eldar Vågan og Arnulf Paulsen. I tillegg har de med seg Terje Methi, Tor Welo og Even Finsrud som support til et helstøpt show med rock´n roll og swing i Vazelina-stil.
Ta på dansesko og kom.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.