Konsert

Turbonegro

Tigeren er endelig ute av sekken: den nordlige halvkules mest hardtslående partypønkeband aka "the musical equivalent to tits and ass", slipper nytt album 2. februar 2018 og legger ut på turboturné!

Turbonegro står som en bauta i norsk rock-historie med nesten 30 år på veien. Det nye albumet slippes så og si på dagen 20 år etter klassikeren Apocalypse Dudes, som sammen med album som Ass Cobra og Darkness Forever er for kjellersvette kulturskatter innen europeisk rockemusikk å regne. Turbonegros niende studioalbum har fått den sedvanlig beskjedne og treffende tittelen ”RockNRoll Machine”. Tittellåten fra albumet slippes som singel 24. november.

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.