Konsert

The Waterboys

Mike Scott og bandet har gitt bergenserne enorme musikkopplevelser noen ganger før - og nå kommer de tett på deg - på USF!

The Waterboys har i over tre tiår tatt publikum med på en musikalsk reise gjennom folk, rock, gospel, soul og keltisk musikk, stadig i endring og med et mål om å gi publikum noe uventet. The Waterboys' tolvte studioalbum, Out Of All This Blue, er muligens deres mest brilliante, vågale og nyskapende til dags dato!

At Q Magazine omtaler The Waterboys som ”the original Mumford And Sons” sier sitt om bandets enestående posisjon. Stort større kompliment enn å bli sammenlignet med de unge folk-hipsterne har det ikke vært mulig å få i England de siste årene.

The Waterboys har gjort noen helt fantastiske konserter i Bergen det siste tiåret. Vi minnes Logen Teater i 2004, en aldeles forrykende opptreden på Bergenfest 2006, to utsolgte konserter i 2007, utsolgt Peer Gynt i 2012, en regnfull kveld på Koengen i 2014 hvor de var gjestrer for Neil Young & Crazy, samt fullsatt Grieghallen i 2015.

The Waterboys ble dannet i London i 1983. Som vokalist og låtskriver har Mike Scott en naturlig posisjon som leder av bandet og sammen med fabelaktige Steve Wickham har han nærmest skapt en egen sjanger med The Waterboys, en ytterst vellykket miks av keltisk tradisjonsmusikk og storslått, melodiøs rock – eller ”The Big Music”! Bandet nådde stjernene med ”Fisherman’s Blues” i 1988.

The Waterboys på web

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.