Konsert

Prebz & Dennis: The Show

Etter å ha reist rundt for å møte fans over hele landet, lanserer Prebz og Dennis sitt første helaftens liveshow!

Kommer dere med bil til Prebz og Dennis sitt show i kveld? Her på USF er det kun noen få parkeringsplasser. Nærmeste parkeringshus er Klostergarasjen, og derfra er det ca 6 minutter å gå utover Nøstegaten eller Skottegaten til oss.

Foreldre og andre voksne som er med, kan nyte god mat og drikke i Kippers Bar & Kafé mens showet pågår. www.kafekippers.no

 

Prebz og Dennis har de siste årene reist fjell og fjord for å hilse på fans, og nå vil de ta det hele til neste steg; med et live humorshow i ekte Prebz og Dennis stil. 
Publikum vil få være med på challenges, live gaming og mye annet sprell som man kan kjenne igjen fra Youtube-kanalen til Prebz og Dennis. 

Med over 167 millioner klikk på sin Youtube-kanal har Preben Fjell og Dennis Vareide bygget opp Norges største norsktalende Youtube-kanal. Innholdet er basert på vennskapelig humor, spill og sketsjer.

Siden 2012 har guttene vært pionerer på plattformen med nærmest daglige oppdateringer.  Prebz og Dennis vant “Årets Youtubekanal” og “Årets Video” på Gullsnutten 2015, samt “Årets Medienavn” hos Kampanje.com. 
I 2016 vant de for andre gang “Årets video” og i 2017 tok de med seg prisen for “Årets Øyeblikk” på Gullsnutten.  

Guttene har blitt store navn man kjenner igjen på Youtube, men de har også opptredener på TV og i sin egen kinofilm “Prebz og Dennis the movie” som kom på kino i august 2017.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.