Scenekunst

METEOR:Jacob Wren - Every song I've ever written - Band night

Fra 1985, da Jacob Wren var 14 år gammel, til han var 25, og fortsatt drømte om å bli en singer-songwriter, skrev og tonesatt han til sammen 58 låter. Det er det knapt nok noen som har hørt disse låtene, for Wren valgte snart en annen vei inn i kunsten enn musikken. 
I The Band Night spiller lokale bergensband et utvalg av disse låtene. Etter hver versjon gjør Jacob en kort utspørring av bandet om hvordan det var å covre sangen, og de spør ham ut om hvordan det var å lage den.

Band Night Bergen:

ELIDA + JOHANNES FJELDSTAD + KVIT SKIT + SECOND PEST + CRAIG WELLS & RUDI VALDERSNES

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.