Scenekunst

METEOR: Happy Gorilla Dance Company - Leap of faith

HGDC retter fortsatt like håpefullt blikket innover mot våre selvpålagte grenser, og den evige trangen til å bryte dem

I dog ma'am god fra 2013 og Dying to be alive to år senere, var HGDC opptatt av hvordan ytre faktorer (ideologier, dogmer og natur) styrer våre liv. I Leap of Faith retter de fortsatt like håpefullt blikket innover mot våre selvpålagte grenser, og den evige trangen til å bryte dem.

Den dyktige håndverkeren Daidalos sitter bøyd i dyp konsentrasjon over arbeidsbordet, skisserer og måler, regner og monterer. Det må bli innovativt, visjonært, noe som strekker seg forbi det kjente, som bryter monotonien i hverdagens rituale. Sønnen Ikaros kjeder seg, stirrer opp mot himmelen, kjenner på varmen fra solen og drømmer om det umulige. Friheten ligger der, i den farlige flukten.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.