Film

METEOR: Film: Aurora, a Creative Process

A film-diary by Cosimo Terlizzi about the creation of the contemporary dance piece Aurora by the Italian dancer and choreographer Alessandro Sciarroni

Forestillingen «Aurora» av Alessandro Sciarroni vises Torsdag 19. Oktober og fredag 20. oktober kl. 19:30 i Studio Bergen.

The piece focuses on Goalball, a Paralympic team sport for the blind and visually impaired whereby the players have only their hearing and touch to rely on.Cosimo Terlizzi follows the choreographer’s research and creates an independent art work: a film where the rehearsals of the show and the single stories of the athletes lead to reconsider the sense of sight from a different point of view.

I samarbeid med Cinemateket i Bergen.

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.