Konsert

No 4

Oslopop-trioen som stadig vinner nye fans

Bandet slapp sitt debutalbum «Henda i været» i januar 2016 til unison hyllest fra kritikere og publikum. Med deres sjarmerende, norskspråklige popmusikk ble de A-listet på NRK P1 fire ganger, nominert til Spellemannpriser og Bendiksenpris og booket til Lindmo.

I tillegg solgte de ut konserter i Oslo, Bergen og Trondheim og hadde festivalopptredener på Slottsfjell, Vinjerock og OverOslo for å nevne noen.

Med ærlighet, snert og en unik evne til å formidle det store i de små tingene har No. 4 skapt et unikt musikalsk og tekstlig univers, og over deres snart ti år som band har de tatt reisen fra husband på venners venner-fest til utsolgte hus i hele landet.

Etterspørselen fra gamle og nye fans er stadig økende! Forventningene er skrudd i taket for hva trioen skal finne på nå.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.