Konsert

Bigbang

Bigbangs årlige desemberturné svinger såklart innom Bergen og USF - til stor juleglede for nye og gamle fans . Support: Kathryn Williams

Det er ikke uten grunn at Oslo-varianten har pågått i hele elleve år og i Bergen de siste sju årene, for førjulskonsert med Bigbang har blitt en kjærkommen tradisjon for mange. Det er visst noe med ventetid og rock.

Med Norges beste gitarist i Øystein Greni og den tighteste rytmeseksjonen på denne siden av Atlanteren i trommis Olaf Olsen og bassist Nikolai Hængsle Eilertsen, har Bigbang siden starten i 1992 vært et av Norges aller fremste liveband.

I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen, som de her vil strø om seg med musikalske førjulsgaver fra. God jul!

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.