Film

BIFF Expanded: Horizons - Bonobo

Du kontrollerer musikken - musikken kontrollerer verden

En serie interaktive Virtual Reality-reiser basert på musikken til den britiske elektronikaartisten Bonobo. Du kontrollerer musikken, og musikken kontrollerer verden: Vekk til live en utenomjordisk jungel, reis gjennom fargerike dimensjoner, eller før fugleflokker over psykedeliske landskap.

PRoduksjon: Owen Hindley, David Li, Leif Podhajsky, Reactify / Interaktiv musikkopplevelse, VR Daydream

--------

BIFF Expanded tar for seg skjæringspunktet mellom film, visuell kunst og ny teknologi. Målet er å fremheve disse krysningene ved å vise til det mest innovative innen nye medieproduksjoner som utforsker utvidelsen av filmkultur.Utstillingen BIFF Expanded består av håndplukkede Virtual Reality og Augmented Reality-prosjekter som presser grenser og utfordrer konvensjoner innen digital historiefortelling.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.