Konsert

Batabrok

Batagraf special edition - med Hedvig Mollestad og Runar Gudnason

Opphaveleg ein plattform for utforsking av yttergrensene i rytmisk samarbeid, men etter kvart så mykje, mykje meir. Tidlegare har dei gjesta Sardinen med Trondheim Voices og kombinert stand-up og rytmar med Are Kalvø og Espen Beranek Holm. Denne gongen har dei alliert seg med gitarist extraordinaire Hedvig Mollestad og Runar Gudnason frå Side Brok. Ei vill reise inn i ei fantastisk verd av rim og rytme, i form av ei kompakt grooveeining kopla saman med surrealistisk rap-poesi.

JON BALKE tangentar / HELGE NORDBAKKEN perkusjon / SNORRE BJERCK perkusjon 8 HEDVIG MOLLESTAD gitar / RUNAR GUDNASON vokal

Vergeordning for de under 18 år.
Vergeskjema fåes ved inngangen.
Minstealder 15 år.
Verge skal være over 23 år.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.