Film

Den fantastiske Mikkel Rev - Friday Night special med Wes Anderson

Herr Rev går fra idyllisk familieliv til å imøtekomme sine dyriske instinkter - i stop motion animering

Den fantastiske Mikkel Rev var den første animasjonsfilmen til regissør Wes Anderson, og han benyttet seg av god gammeldags, håndlaget stop-motion teknikk. Filmen er basert på Roald Dahls bok og handler om herr og fru Rev som lever et idyllisk liv med deres sønn Ask og den unge nevøen Kristofferson. Etter tolv år i denne rolige tilværelsen begynner Herr Rev å kjenne på sine dyriske instinkter, og det tar ikke lang tid før han er tilbake i gamle vaner med å stjele mat på gårdene i området. Ved å gjøre dette setter han ikke bare seg og sin familie i fare, men også alle de andre dyrene i området.
Vises med norsk tale.

The Fantastic Mr. Fox. Regi: Wes Anderson. USA 2009. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Norsk tale, utekstet. 35mm, 1 t 27 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.