Film

The Host - koreansk thriller, satire, familiekomedie fra 2007

Elvemonster røver liten pike og sprer død og ødeleggelse. Noen må redde situasjonen. The Host satt publikumsrekord i Korea med 10 millioner solgte billetter på 21 dager!

Patriarken Park Hee-Bong driver en godteribod nede ved elven sammen med sin trege sønn Kang-Du. Hans andre sønn, Nam-Il, er en kronisk arbeidsløs taper. Men der guttene i familien er talentløse, er jentene noe helt annet. Deres søster Nam-Joo er en mester i pil og bue-skyting, og Kang-Dus datter Hyun-Seo er alles øyesten. Når Hyun-Seo blir tatt av et forferdelig monster som dukker opp fra elven Han og sprer død og ødeleggelse rundt seg, setter Park familien ut for å finne udyret og redde den lille jenta.

The Host, regissert av Bong Joon-ho (Snowpiercer), satte ny koreansk publikumsrekord da den kom ut med over 10 millioner solgte billetter på bare 21 dager. Dels triller, satire og dysfunksjonell familiekomedie var filmen også rangert som en av årets beste filmer i 2007.

Gwoemul. Regi: Boon Joon-ho. Sør-Korea 2007. Koreansk tale, norske undertekst. 35mm, 1 t 40 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.