Konsert

Stian Blipp Show

Det gnistret i salen under innspillingen av piloten - og nå blir det Stian Blipp Show åtte uker fremover på USF. Bli med som publikum!

Fra pressemeldingen:

– Det er så mye trøkk og følelse i denne byen at jeg tror vi kommer til å lage noe unikt bare på grunn av det faktum at vi befinner oss mellom de syv fjell. Dette er jo et show som jeg vil ha med meg folket til å lage på mange måter. Derfor håper jeg at Bergen er klar for å delta i, forme og bidra til å lage det kuleste programmet på TV, sier Blipp.

Håper på entusiastisk bergenspublikum

«Stian Blipp Show» er et talkshow der humor, vennskap, samhold og forholdet til publikum står sentralt, heter det i pressemeldingen.

– Stian kommer tett på både sine gjester og sitt publikum, og vi kan love sprudlende påfunn og kjente gjester som viser nye sider av seg selv. «Stian Blipp Show» vil bli lekent og uforutsigbart, og drives av Stians optimistiske og nysgjerrige holdning til sine medmennesker, sier humorsjef i TV 2, Alice Sommer, i pressemeldingen.

Les også artikkelen i TV2.no

Innspillingsdatoer er:
8.3 / 15.3 / 22.3 / 29.3
5.4 / 19.4 / 26.4 /
3.5

Billetter kan kjøpes via Ticketmaster.no

 

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.