Film

Big Night - regi: Campbell Scott og Stanley Tucci, USA 1996

Brødrene Primo (Tony Shalhoub) og Secondo (Stanley Tucci) har emigrert fra Italia for å åpne en italiensk restaurant i New York. De får en god idé for å redde den begredelige businessen.

Primo er en lidenskapelig og begavet kokk, fast bestemt på ikke å kaste bort sitt kulinariske talent på de konvensjonelle rettene kundene forventer. Secondo er restaurantens sjarmerende ansikt utad og gjør sitt beste for å holde skipet flytende rent økonomisk, tross få kunder utenom en fattig kunstner som betaler for maten med malerier. En potensiell vei ut av deres håpløse situasjon kommer i form av en idé fra eieren av den enormt suksessfulle naborestauranten (tross deres middelmådige meny) Pascal’s. Han vil be sin venn, en prominent jazzmusiker, om å gjøre en spesialopptreden i deres restaurant. Primo begynner øyeblikkelig forberedelsene til det som skal bli hans mesterverk, brødrenes store sjanse, deres livs festmåltid!

Big Night. Regi: Campbell Scott og Stanley Tucci. USA 1996. Engelsk  tale, utekstet. 35mm, 1 t 49 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.