Scenekunst

Oktoberdans: Ampe & Verdonck - We don't speak to be understood

Verdonck rister seg til å begynne med en toast til en av vestens mest harmløse klassikere – den optimistiske våren i De fire årstider av Vivaldi. Inn kommer Ampe på besøk, og han gir ingen mine til å ville gå på en stund.

Dette er en humoristisk forestilling om motsetninger og kamp; kamp mellom kunstformer, mellom sivilisasjoner, mellom fattig og rik, mellom bofast reisende og hjemløs flyktning, mellom oss og dem, veldedighet og nød, klarsyn og galskap.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.