Konsert

Bergen Big Band - jubileumskonsert

BBB fyller 25 år og feirer med stor jubileumskonsert under ledelse av Lars Erik Gudim

I år fyller et av landets fremste storband 25 år. Vi snakker naturligvis om Bergen Big Band. Ensemblet består av 17 profesjonelle musikere hvor de aller fleste er aktive på jazzscenen regionalt, nasjonalt og flere av dem også internasjonalt. Nå har de holdt sammen i et kvart århundre og det må naturligvis markeres. Det er en lang gjesteliste med tidligere samarbeidspartnere og musikere som også blir å finne på scenen. For å holde orden i rekkene har vi invitert Lars Erik Gudim til å lede orkesteret. Det vil bli servert utvalgte smakebiter fra prosjektene bandet har vært involvert i tidligere samt frempek til hva som er i vente. Velkommen til jubileumskonsert!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.