Konsert

Bajazz med Christine Sandtorv

Familiedag på USF og stor fest med Stjernetellerbandet i Røkeriet USF

Christine Sandtorv kommer med plate nummer 4 i Stjerneteller-serien til høsten og Bajazz inviterer familien til stor fest med Stjernetellerbandet i Røkeriet USF. 

Stjernetelleren på Facebook: https://www.facebook.com/Christine-Sandtorv-Stjerneteller-154871577956610/?fref=nf

Billetter
Kr 180,-.
Kr 80 for barn under 10 år.
Barn under 2 år gratis inngang.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.  Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.
Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Barn under 2 år kommer gratis inn.


Bajazzkonserten inngår i Familiedag på USF, der små og store kan være med på dans, konsert, kunstaktiviteter, gategym, disco, film og mye mere. Dørene til Familiedagen åpner kl. 11.00 og det hele varer til kl. 15.
Se egen oppføring her:

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.