Konsert

Sivert Høyem - support Luke Elliot

Han trollbandt tusener på Bergenfest og selger ut store konsertsaler. I høst er det duket for en litt mer intim setting i Røkeriet USF. Support: Luke Elliot

Sivert Høyem, artisten med en av landets mest særegne uttrykk, har helt siden Madrugada spilte sine første akkorder i et øvingslokale i Stokmarknes, latt stemmen og ordene være hovedfokuset.

Nå er han aktuell med sitt femte soloalbum, "Lioness", et fabelaktig stykke musikk som treffer godt hos publikum så vel som kritikere. I vinter solgte han ut Oslo Spektrum, Grieghallen og en hel mengde andre store konsertlokaler. Det er en bragd bare en håndfull norske artister kan smykke seg med.

Med en rik og innholdsrik katalog å plukke låter fra, og et dønn solid band i ryggen, blir det garantert god stemning når Sivert Høyem kommer tilbake til Bergen – og denne gangen USF Verftet – i høst.

SOm support kommer Luke Elliot: Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits.
Et talent som har tatt alle sine tilskuere og lyttere med storm siden han slo ned som en bombe i den norske musikkscenen for ett år siden med albumet «Dressed for the occation". Etter utallige konserter i Norge og utlandet de siste årene vender han tilbake til Norge som support for Sivert Høyem på utvalgte show i høst.

18 års aldersgrense

Facebookevent

Sivert Høyem på Facebook


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.