Scenekunst

Terpsichore Dansekompani: Rec NB UTSOLGT

Studentene ved UiB sitt eget dansekompani med årets forestilling

Terpsichore Dansekompani presenterer årets danseforestilling REC. En forestilling som henter sin inspirasjon fra filmverdenen. De ulike koreografiene er inspirert av hver sin film enten gjennom filmmusikk, sjanger eller selve filmplottet. Det blir mye variert dans og et bredt utvalg filmmusikk.

Velkommen til en uforglemmelig film/danseforestilling.

Kompaniet ble stiftet i 2010 og består av ca 25 engasjerte studenter fra ulike studiesteder i byen. De danser sammen ukentlig og gjennomfører én kompaniforestilling hvert vårsemester.

I hovedsak danser de jazz/lyrisk jazz og moderne, men kompaniets dansestil formes av hvilken dansebakgrunn medlemmene har. Innad i kompaniet samarbeides det om administrasjonsarbeid, treninger, koreografier, opptredener og sosiale sammenkomster.

Se facebookevent her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.