Konsert

Susanna

Soul music for lost souls

Susanna er på vegen igjen med fullt band og si første soloplate sidan 2012. Med sedvanleg inderleg tilnærming utforskar ho eige forhold til det åndelege, til tru og til overtru – nært og bekjennande – undrande og spontant. Eksistensielt mørkre og grublande tvil blir til vakker musikk, elektronisk rumling, kvit støy og glødande utadvendte melodiar. Forutan å ha mellom dei vakraste røystane som finns, er ho også kvinna bak Susanna And The Magical Orchestra og har gjeve ut musikk i over eit tiår. Ho er kjend for sine personlege forvandlingar av songar frå AC/DC, Dolly Parton, Prince, Thin Lizzy og ABBA, men også for sterke originalkomposisjonar, tonesetting av Gunvor Hofmo sine dikt, og samarbeid mellom anna med Jenny Hval, Bonnie ‘Prince’ Billy, John Paul Jones og Stian Westerhus. Albuma «The Forester» og «Meshes of Voice» fekk Spellemannspris, og i 2015 vart Susanna tildelt Radka Toneff Minnepris.

«….Triangle is possibly Susanna’s most accomplished release to date. She now sound fully fledged and clearly in control.» The Wire Magazine
“Dette er Susannas beste og mest blendende album til nå”  6/6 Aftenposten
“…et kunstnerisk gjennombrudd for Susanna.” Morgenbladet
“Kunstnerisk triumf fra Susanna.” 5/6 Dagsavisen
“Musikalsk nytelse” 5/6 GAFFA
5/6 Dagbladet

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.