Konsert

Liberty Pop

Musikk som drar deg tilbake til sekstitalet – heftig blås, ellevill tromming og flotte melodiar

Bandet starta som eit tributeband til Ornette Coleman med kun Ornette-låtar. Etter kvart har eigne komposisjonar overtatt, noko som har tatt bandet i nye retningar i ei blanding av skrivne parti og improviserte strekk. Musikk som drar deg tilbake til sekstitalet – heftig blås, ellevill tromming og flotte melodiar.

Bandet har delteke i Jazz-i-sikte dei to siste åra, og til trass for at dei ikkje vart favorittane til juryen, har dei markert seg som publikumsfavorittar og vorte omtalt som «tilsynelatande eit suparband».

TANCRED HEYERDAHL HUSØ trompet / ARNFINN GURSLI LANGESÆTER saksofon / JONAS FLEMSÆTER HAMRE saksofon / CATO FURDAHL LYNGHOLM / trommer PETTER ASBJØRNSEN bass

Hør bandet på Soundcloud
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.