Konsert

Goran Kajfes Subtropic Arkestra

Afro-balkan-bollywood med creme de la creme av svenske jazzmusikere

For trompetisten Goran Kajfes er sjangerbåser noko som skjer andre. Han manøvrerer like elegant enten det er eigne prosjekt, i studio med Janet Jackson, Håkan Hellström og Stina Nordenstam, eller svett jazz med Oddjob. Etterkvart er han blitt eit kraftsenter som komponist, bandleiar og musikar i svensk musikkliv, og har skapt seg eit namn også i Noreg. Musikken er tøff og spenstig, det kokar av jazzgroove, balkan og afrikanske impulsar. Beats og melodisk trompet blir vevd saman med store lydlandskap og effekten er både fascinerande og hypnotiserande.

GORAN KAJFES trompet
PER "TEXAS" JOHANSSON saksofon, klarinett
PER “RUSKTRÄSK” JOHANSSON saksofon, fløyte
JESPER NORDENSTRÖM orgel
ROBERT ÖSTLUND gitar
JOHAN BERTHLING bass
JOHAN HOLMEGARD trommer


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.