Konsert

Dr. Lonnie Smith

Orgelguden, selveste dr. Lonnie Smith, vender tilbake til Bergen!

Jazzens viktigaste nolevande organist gjestar oss på nytt – då han var her i 2009 kokte det i salen, energinivået blir minst like intenst i kveld. Kåra til beste jazzorganist av Downbeat allereie i 1969, undervegs spelt med George Benson, Dizzy Gillespie, Dionne Warwick og Etta James. Kreative energi, funky licks og enorm speleglede som smittar over på publikum. : «The organ is like sunlight, rain and thunder – it’s all the worldly sounds to me!»

DR LONNIE SMITH hammond B3
JONATHAN KREISBERG gitar
JOHNATHAN BLAKE trommer


-

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.