Konsert

Merry Christmas Baby - Bergen Big Band

Bergen Big Band ledet av Ole Kock Hansen med de danske stjernevokalistene Sinne Eeg og Bobo Moreno.

Årets siste storband-matiné blir med julestemning som det svinger av! På settlisten finner vi populære klassikere som Santa Claus is coming to town, Let it snow, Baby it's cold outside, Have yourself a merry little christmas med flere.

Bergen Big Band er blant landets fremste storband og ledes av pianist Dag Arnesen og bassist Magne Thormodsæter. Det er et fleksibelt og dynamisk orkester som spiller storbandjazz i alle slags fasonger og varianter. I besetningen finner vi flere av regionens ledende jazzmusikere.

Sinne Eeg har gjort lynkarriere i Danmark og har i løpet av av få år markert seg som en av de betydeligste jazzsangerinner der. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referanser til ”de store” jazzsangerinner innenfor jazz- og swingtradisjonen.

Bobo Moreno har siden 80-tallet sunget seg lengre og lengre inn i hjertet på danske musikkelskere. I tillegg til å være en fremragende sanger har han evnen til å begeistre et hvilket som helst publikum med sin allsidige stemme.

Ole Kock Hansen er en høyt skattet pianist, komponist, arrangør og orkesterleder, med en sterk rytmisk feeling og en fornem harmonisans. Han er kjent for saftige storband-arrangementer og tydelig inspirert av blant andre Thad Jones og Ray Pitts.

Vokalister:
Sinne Eeg
Bobo Moreno

Orkesterleder:
Ole Kock Hansen

Saksofoner:
Jan Kåre Hystad 
Geir Hallan 
Ole Jacob Hystad 
Morten Norheim 
Michael Barnes

Trompet:
Are Ovesen 
Martin Winter 
Hans Marius Andersen 
Britt Pernille Lindvik

Trombone:
Pål Roseth 
Sindre Dalhaug 
Kjell Erik Husom 
Øyvind Hage 

Rytmeseksjon:
Dag Arnesen
Ole Thomsen
Magne Thormodsæter
Frank Jakobsen

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.