Kurs

Lynkurs for boligkjøpere

Sammen med Øyvind og Anders fra Raske Menn, vil Sparebanken Vest og Eiendomsmegler Vest gi en underholdende og lærerik kveld med alt som er viktig for unge boligkjøpere som vil inn på et vanskelig marked.

Fra programmet:
1. Boligmarkedet 
– Hvor og hva skal jeg kjøpe?
2. Finansiering – Hvor mye kan jeg låne?
3. Egenkapital – Hvordan få tak i de 15%-ene?
4. Sløsekalkulator – Er kontoen din lekk?
5. Visning – Hva er viktig å huske på?
6. Budrunde – Finnes en smart strategi?

NB: påmelding er nødvendig - se egen nettside www.boliglynkurs.no 
for mer informasjon.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.