Konsert

Bajazz: Hva kommer nå...?

Hva kommer? Morsomt! Og skummelt! Og vakkert! Og ekkelt! Og pinlig! Og komisk! Og fint! Og herlig! :) Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

ELDBJØRG RAKNES sang og live sampling 
FRODE EGGEN historier 
ROB WARING vibrafon og perkusjon 
TOR BREIVIK lyd

De tre aktørene er alle av Norges fremste på hver sine felt – vibrafon, sang , historiefortelling. Frode er regjerende mester i teatersport, Eldbjørg har håvet inn både Buddy og Radka Toneffs minnepris og Rob er uslåelig vibrafonprofessor! – sammen i impro og i samspill med barn på alvor – i HVA KOMMER NÅ…?

En blanding av interaktiv improhistoriefortelling i samspill med abstrakte og fabelaktige lydbilder – og Eldbjørgs barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebbolledo Pedersen. Som faktisk ganske så mange har hørt på CD. Eller Spotify! Og som også stadig vekk dukker opp i barnekor, barnehager, skoler og teaterforestillinger!

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum. Billettprisene ligger på et konsekvent lavt nivå og koster 80,- for voksne og barn. Barn under 2 år kommer gratis inn. 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.