Film

Pilot med Stian Blipp

Hjelp Stian Blipp med å vise at vi kan lage stor TV-underholdning i Bergen! Bli med som publikum og statister til en pilot for nytt TV-program med Stian Blipp. Det er gratis å være med og du kan melde deg på her.

Tirsdag 3. november skal det filmes en pilot for et nytt TVprogram med Stian Blipp. I den anledning søkes det etter publikum til studio og statister til en spennende musikkvideo i forkant av studioinnspillingen.

Arrangementet er gratis. Meld deg på ved å sende en mail med navnet ditt og hvor mange billetter du ønsker til publikum@concordetv.no. Merk mailen med Stian Blipp og skriv om du vil være med som statist og publikum, eller bare publikum.

Statist og publikum: kl. 16.30 til kl. 20.30
Publikum: kl. 19.30 til kl. 20.30

Eventuelle spørsmål kan rettes til
Sara Marie Hordvei
Concorde TV as
Mob: +47 95039192
E-post: sara.marie@concordetv.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.