Konsert

Maria Mena

Nytt album kommer ut vinteren 2016. Konserten den 10. mars blir en herlig kveld med fantastiske Maria Menas nye musikk og gamle kjente låter.

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring da hun skrev «My Lullaby» om foreldrenes skilsmisse. Siden har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister med låter som  «You Are The Only One», «Just Hold Me», «Miss You Love», «All This Time» og «Belly Up» for å nevne noen. Julesangen «Home For Christmas» har dessuten blitt en moderne klassiker i Norge.

Maria har vært en inspirasjonskilde for artister både i Norge og utenlands. Sam Smith uttalte blant annet til Q Magazine i sommer at han er en stor fan, og Kanye West er også en av hennes beundrere.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.